Karácsonyi ötletek , ajándék ötletek (reklám)
Loading

Szelektív Kirakat portál (próba verzió)
A kirakat.szelektiv.hu internetes címen elérhető portál a szelektív hulladékgyűjtéshez kapcsolódó, a szelektív hulladékgyűjtést elősegítő eszközöket mutatja be.  A portál partnereink kínálatából, oktató, tudatformáló illetve a gyakorlati kivitelezéshez szükséges eszközöket, gépeket, berendezéseket mutat be.


Felelősség kizárása
A portálon közvetlen értékesítési tevékenység nem történik. Az itt található termékekkel kapcsolatos kérdéseikkel, megrendelésükkel esetleges panaszukkal kapcsolatban forduljanak partnereinkhez. Partnereink elérhetősége megtalálható minden terméket bemutató oldalon illetve a "partnereink" feliratú kattintható grafikus kezelőgombon. A portálon található grafikai megjelenésekért, szövegkörnyezetekért, ármegjelölésekért, az információk valódiságáért a portál üzemeltetője nem vállal felelősséget.


A Szelektív Kirakat portál Üzemeltetője
A Szelektív Kirakatot a Szelektív.HU közérdekű információs portál üzemeltetője üzemelteti. A Szelektív Kirakat több éves tapasztalat és folyamatos igényfelmérés alapján lett kialakítva. Az egyre bővülő, változó szakmai terület igényének megfelelően a Szelektív Kirakat tartalmilag strukturálisan bővülhet.

 

Ön is részt venne munkánkban?
Ha Önnek a szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosításhoz kapcsolódó ötlete, eszköze, terméke van vegye fel velünk a kapcsolatot!Köszönetnyilvánítás

A Szelektív Kirakat portál létrehozásában partnereink segítettek:

 

Kapcsolat:

Szabó Attila Vajk - szerkesztő
E-mail: a t t i l a @ s z e l e k t i v . h u
Tel: 06-70-323-69-89, 06-30-240-28-40

Dusza Márta - szerkesztő
E-mail: m a r t a @ s z e l e k t i v . h u
Tel: 30/452-50-60